Андреа с обувки като на Джей Ло





Андреа с обувки като на Джей Ло
Андреа с обувки като на Джей Ло

Фолкаджийка Андреа се появи със сандали за 2000 лева. Красивите сандалки, от които всяка нормална жена би получила сърцебиене от вълнение, са част от скорошната фотосесия на световноизвестната Джей Ло в черния им вариант, и предпочетени от Деми Мур в бежов цвят, точно като тези, които обу певицата Андреа, на която всички дрехи й пречат и гърдите все случайно й се показват по участия, което пък е добре дошло за феновете й.
Жълтите хроникьори веднага оплюха блондинката, че е нелепо нашенски псевдо звезди да имат в гардеробите си аксесоари, с които преуспели световноизвестни звезди се разхождат по червения ки

лим. Чисто по български няма начин да не се намерят хора, които да злобеят по нечий адрес. Защо трябва да съдим родните поп фолк звезди, затова че имат богати приятели, които им правят скъпи подаръци. Нищо няма да се промени.

И докато обсъждаме скъпите сандалки, с които се кипри Андреа, какво да кажем за обувките-копита на Камито, които стрували 15 бона?! Тя се появи на концерта по случай 20-годишнината на „Пайнер“. На тези свръхнеудобни обувки Камелия изглеждаше повече като кобила, но нали това е запазената марка на изпълнителката – винаги да е екстравагантна, но и доста пъти смешна.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи