Стефан Данаилов се гласи за президент?





Стефан Данаилов

Стефан Данаилов се гласи да се яви на прези­дентските избори догодина, разкриха „Уикенд“ от сигу рен източник.
Ламбо най-вероятно ще е кандидатурата на БСП за поста „държа вен глава“. Изборите ще са особено важни за партията столетница, тъй като според социологическите проучвания електоратът им намалява от ден на ден и в момента е в рамките на незадоволителни те 13%. Ламбо бил единственият шанс да се привлекат хора, които са отвратени от левицата. Въпреки че бе министър в прави телството на тройната, коалиция, Данаилов има симпатиите на доста българи.

Стефан Данаилов - президент?
Стефан Данаилов - президент?

Името на Стефан Данаилов е било обсъждано на тайно заседание на партията преди седмица в тесен кръг. Предложението било отправено от групата около Румен Петков. Интересното е, че Ламбо, който минава за човек на Сергей Станишев, неотдавна публично разкритикува бившия си премиер и го призова да си подаде оставката като лидер на БСП.

Данаилов все още се колебаел дали трябва да се явява на президентски избори. Актьорът изтъкнал факта, че никак не е добре със здравето, а и жена му не му да­вала. Уточнил обаче, че ако трябва, би се жертвал за доброто на партията.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи