Елена, защо хвърляш фасове по земята?





Елена Петрова

Звездата от най-нашумялата българска сапунка има вредния навик да пуши като комин и използва всяка свободна секунда, за да припали цигара. Точно така се получи и докато красавицата си правеше раздумка със своя колежка от екипа на сериала.
Елена Петрова изпуши три цигари само за ня колко минути, а накрая най-безцеремонно изхвърли неугасения си фас директно върху асфалта, алармират от „Уикенд“. Просташката постъпка явно е пер манентна за актрисата, която никак не се впечатли от факта, че замърсява околната среда с угарката си.

След изморителните снимки брюнетката реши да се разходи в компанията на една от близките си дружки. Докато обсъждаше последните клюки с приятелката си, звездата събра мъжките погледи на любопит ните минувачи по улицата. Причината за тях не беше семплият тоалет на актрисата, а предизвикателните й дадености, които смело изпъкваха под плата на блузата й. Къдрокосата актриса не си пада по стягащите сутиени и беше дала пълна сво бода на формите си, радвайки цялото мъжко население в центъра на София. Елена Петрова едва ли е наясно, че заради вредния й навик джо бът й трябва да олекне минимум с 500 лв., тъй като според родните закони изхвърлянето на фас на улицата подлежи на глоба със сума между 500 и 1000 лв. Красавицата от „Стъклен дом“ обаче си остана без санкция и след няколкочасов снимачен процес от ново запали цигара и потегли с чисто новия си автомобил „Ауди А6″.


Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи