Ще бъде ли отново № 1 Ивана?





Чалга певицата на десетилетието Ивана
Ивана
Чалга певицата на десетилетието Ивана е на път отново да покори сърцата на хилядите си почитатели с два нови летни хита – „Уличник“ и „Душ или направо“, кадри от снимачния процес, на които обаче, предварително изтекоха в интернет пространството още вчера.Съдейки по коментарите под въпросното десет минутно клипче, можем да кажем, че PR кампанията, която изненада всички, е 100 % успешна. „Ивана винаги прави шоу – най-добрата е“, радват се нейни фенове, гледайки кадри от любителския клип.

Ние обаче не видяхме нищо особено, освен поредното чалга джамбуре. Имайки предвид, че певицата не устиска да изненада феновете си с новите си чалга песни през следващата седмица, когато се очаква официално да се завъртят в ефир, а пусна този клип в профила си във Фейсбук, спокойно може да кажем, че нуждата от самореклама е била наистина наложителна за гласовитата изпълнителка.

Напоследък понаедрялата фолк звезда имаше здравословни проблеми, заради които имаше вероятност повече да не я видим на сцена. За щастие обаче Ивана се завръща в ефира на телевизия Планета с двете нови парчета, като в „Уличник“ специално участие взе недолюбваният Брадър от последния сезон на риалитито, Христо Трифонов.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи