Николета вае нов нос





Николета Лозанова


Николета Лозанова е била забелязана да посещава доста често пловдивска клиника по пластична хирургия, като предположенията на всички били, че ще налива още кубици в гърдите си. Истината обаче е, че си уреждала подробностите около пластичната операция на носа си, тъй като била вманиачена на темата малък дихателен израстък.

Николета вае нов нос
Тя държала интервенцията да се извърши задължително възможно най-скоро, въпреки препоръката на хирурга да се оперира в разгара на лятото. За Николета било по-важно да блесне с новата си визия именно за почивката си на морето. Нетърпението й, както много често се случва, не било възнаградено с очакваното благоприятно развитие на нещата и тя получила усложнение след операцията.


Лекото възпаление заплашвало да развали напълно положителния ефект от намесата налицевия хирург. Това паникьосало Николета и тя изпаднала в истерия, че е обезобразена.

За щастие, бързата намеса на лекарите й спестила този ужас и сега хубавелката отмаря и няма търпение да може да се покаже на улицата с новия си нос.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи