Лесбо снимки на Сесил Каратанчева плъзнаха в Интернет, баща й пуснал жалба в полицията





Лесбо снимки на Сесил Каратанчева

Позабравената в последно време, но достатъчно скандална тенисистка Сесил Каратанчева отново се извиси на небосклона и напомни за пошлата си слава.
След като „случайно“ забременя на 15-годишна възраст, а преди известно време предизвика омразата на българските фенове с това, че загърби България и склони срещу солидна сума пари да се състезава за Казахстан, сега „блесна“ с компрометиращи снимки в Интернет.

На тях известната още с ироничния псевдоним Сексил Казахстанчева (поради изброените по-горе причини) пуска езици и ръце на свои приятелки по време на купони.

Тенисистката със заголен бедър...


Тенисистката със заголен бедър...

Сесил, която никога не се е славела със сериозна концентрация на сиво вещество, въобще не е помислила, че качвайки въпросните фотоси в своя профил във „Фейсбук“ има голяма вероятност да бъдат свалени от някой недоброжелател и с това да бъде срината със земята. Така в крайна сметка е и станало.

Предизвикателните лесбо снимки вече обиколиха не една и две медии, а освен това бяха публикувани и широко коментирани в няколко спортни форума.

Вече се появи и слух, че фотосите са били разпространени от бившо гадже на Каратанчева. Самата тя не каза нищо по този въпрос.

Каратанчева в атака...


Каратанчева в атака...

Сайтът Tennis24.bg се опита да замаже явния скандал, пишейки че такива снимки били „съвсем нормални за 20-годишно момиче“, а целта на този, който се опитал да компрометира тенисистката била „евтина реклама“ и „жалък опит за PR на неин гръб“.

„От толкова години имам „Фейсбук“ и досега не съм имала проблеми. Не разбирам какво намериха в тези снимки. На 20 години не мога ли да танцувам и да се забавлявам?“, пита Се(к)сил.


Самата тя, която не игра тенис в продължение на две години заради уличаването й в употреба на допинг, също твърди, че подобни изпълнения са „повече от нормални“ и това се случва в един от малкото моменти, в които й оставяло време извън многочасовите тренировки да се позабавлява с приятели.

Скандалът с хомо снимките на Каратанчева няма да приключи дотук. Баща й Радослав обяви пред „24 часа“, че е пуснал жалба в 6-о РПУ за компютърно престъпление.

Баща й Радослав


Сесил с баща си Радо Крана

„Трябва да открием кой е влизал в профила. Това е поръчка срещу нас и опит да бъдем дискредитирани. Сесил може да има проблеми с някои от своите договори“, съзря конспирация известният в миналото като Радо Крана, за който се твърди, че е действал като мутра и е имал близки отношения с Кръстника на мафията Иво Карамански.

„Какво толкова, че момичета танцуват и се целуват? По клиповете фолкзвездите непрекъснато го правят, но никой не ги е обявил за лесбийки“, запита риторично и убиецът на трима души приавтомобилна катастрофа през май, 1999 г.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи