Цветанов съобщи за нов вид професия у нас





Телефонистите

Вътрешният ни министър Цветан Цветанов алармира, имайки усещането, че в България, още повече в град като Горна Оряховица, през последните години се е появила нов вид професия –“Телефонистите”, каквато бе и проведената акция преди време.
Днес сме свидетели, че в същия споменат градец, които е гара разпределителна за цялата страна, професията се упражнява без желание за излизане в отпуска на практикуващите я.

Не на такова мнение е шефът на МВР, след като вече имаме 18 закопчани за телефонни измами. Явно Цветанов е решил мошениците да излязат в неплатена ваканция, която им се полага от доста време насам. Преди обаче да спипат изедниците, ченгетата са извършили профилактични беседи с 41 заподозрени със занимаващите се в бранша.

За всички тях е имало предостатъчно оперативна информация, за да се пристъпи и до по-настъпателни действия. В тази насока са и изземането на телефони и SIM-карти, които тепърва ще установяточакваното.

Никой не се съмнява, че всички са го загазили здравата, освен онези, които вече са си изпатили от тях. За потърпевшите залавянето им ще бъде като след дъжд – качулка, но все пак и те ще останат доволни от възмездието.

След направено проучване се установи, че най-работливите в професията с телефонните измами са именно от Горна Оряховица и за да локализираме по-добре работещите в бранша, ще споменем освен града и районите около него – ромската махала, където бизнесът е процъфтяващ

.Източник razkritia.com

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи