Милко Калайджиев: Жена ми не може да търпи чалга





Милко Калайджиев:


- Как от Михаил стана Милко?

- По паспорт съм Михаил, но в Свиленград, за разлика от всички други градове в България, на Михаил му викат Милко.

- Разкажи за прословутия си мустак.

- Аз съм мустакът на републиката. Имаше преди време класация за десетте най-известни мъже с мустаци. Не можах тогава да се проборя с Иван Гарелов. Останах на второ място. Аз май съм участвал на-много пъти в тези подреждания: за най-популярен баща на близнаци, за най-грижовен баща, за най-хубав мустак, за най-широка усмивка.


- А как се срещна със съпругата ти Маргарита?

 

- Нейните родители много трудно ме приеха. Едни толкова консервативни хора, възпитани строго патриархално, трудно допуснаха до единственото си дете разведен мъж. Много трудно се примириха. Заедно сме с нея от 1999 г. Тя търсеше едни записи от мен и оттам стана работата. На много места даже писаха, че искала да става певица. Няма такова нещо. Тя не обича чалгата.


- Зная, че имаш баба столетница. Как се чувства тя?


- Кара вече 101-вата си година. Казва се баба Анастасия. Тя ми казва, че не бива да се ядосвам за нищо. „Милко, нервите са най-лошото нещо”. И е права. Тя е спокойна и затова е жива и здрава на тези години. Не ползва бастун, ходи си по улицата, гледа телевизия. Казва ми, че много важно е да не се прекалява с нищо.


Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи