Румънеца и Енчев инсценираха катастрофа?




Румънеца и Енчев инсценираха катастрофа?
Румънеца и Енчев бяха на крачка от смъртта. Двамата рапъри се връщали от участие в Казанлък, но катастрофирали тежко край село Антон, Пирдопско. Шофьорът на лимузината Владимир се почувствал зле за момент и изпуснал управлението на колата. Возилото излезнало от пътя и се забило в канавка, писаха от blife.bg. Румънеца, както и шофьорът са без наранявания, Енчев има няколко шева на веждата си, а четвъртият човек, който бил в автомобила е с порязана ръка.

Интересно е, че от bliasak.bg съобщиха, че возилото на Румънеца и Енчев се е сблъскало с друга кола?! Цялата новина е доста объркана. Тя се появи 5-6 часа, след като инцидентът вече е бил факт. Никъде не се съобщава с каква скорост се е движела колата, а в сводките на МВР също липсва информация за подобен инцидент. Разминаванията на bliasak и blife още повече допринасят за съмнителността на цялата история

В голяма част от коментарите в интернет се проявява недоверие към катастрофата. „Познавам ги добре тези момчета. Само PR си правят.“ – пише Никола в blife.bg. „Че то затова „нараняванията“ им са малки. Ако бяха големи, за съобщения в пресата ли щяха да мислят първо?! Абе, ясна е работата, само че това няма да им донесе повече участия. Вече не са интересни и търсени от никого“ – смята Лили.


Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи