Култова диджейка ще миксира гола пред Слави?





T-DJ Милана

Една от най-актуалните диджейки в в момента по света – T-DJ Милана, ще вдигне градуса на емоциите до сериозни висоти в петък вечер, когато ще гостува в „Шоуто на Слави“.

Култовата украинка е вече цяла седмица в България и подпалва страстите на родните музикални манияци по заведенията в различни градове на страната със своите неповторими и еротични спектакли зад пулта.
Досега тя подлуди посетителите на „Силует“ (Видин), „Delux“ (Асеновград), и „Cult“ (Созопол). В четвъртък ще гостува в клуб „Camelot“ (Слънчев бряг), след което на следващия ден ще пропътува разстоянието до София, за да взриви столичани в „The Cool“.

Преди това Милана ще бъде гост на Слави Трифонов, където се очаква да покаже музикалния си талант и изящното си тяло, миксирайки по… прашки.

Припомняме, че украинската фурия беше в България и миналата година, когато отново разпалваше страстите на народа из родната ни татковина. Тогава тя бе с руса коса, а сега се подвизава като брюнетка.

След като вземе акъла на Дългия и по-късно вечерта този на гостите в „The Cool“, T-DJ Милана ще поеме обратно към морето, за да пристане в „Club 66″ (Несебър), а за финал ще вдигне адреналина на пловдивчани в „Club Souvenir“.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи