Преслава се изложи на концерта на „Пайнер“





Преслава

„Александър Невски” бе сполетян от изненадващ скандал. Организаторите от концерта на „Пайнер” изгубиха финала на събитието. Славка Калчева щеше да закрие концерта с песента „Бяла роза”, но в последния момент се е решило, чеГлория ще изпълни финалната песен, въпреки че тази роля напоследък принадлежи на Преслава.

Всички певици скърцаха със зъби зад кулисите, докато Ивана не излезе и не запя с Глория. Въпреки изненадващата постъпка на Ивана, Глорчето се зарадва. Ветеранките запяха като за последно в дует и допринесоха за страхотния финал на концерта. Публиката обаче едва е усетила какво се случва, тъй като всички проблеми са сетрансформирали като част от шоуто, допринасяйки за настроението на самата програма.

От своя страна пък, Преслава реши да забие удар под кръста на старши-певиците, като доволно си потанцувала с Трио Бик и изпълнила цели три песни. Въпреки подвизите и на сцената горката Преси пак остана назад.

Надарената певица трябваше да изпълни солово своя хит „Пия за тебе”, тъй като Елена Паришева се покри ден преди концерта да започне. Това обаче не повлия на концерта да бъде в пълна сила и на публиката да се забавлява. Всички знаем, че това е поп-фолка и няма какво да направим освен да наблюдаваме с интерес ежедневието на звездите, както и да обсъждаме жадно техните проблеми.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи