Стоичков го намества на засукана уругвайска журналистка…





Стоичков

Благодарение на Камата никому неизвестната Вероника от Монтевидео успяла да вземе интервюта от такива футболни величия като Марадона и Йохан Кройф, превръщайки се в един от най-популярните коментатори на Мондиала за родния Уругвай, разкрива blitz.bg. За това как точно дамата се е отблагодарила, няма нужда да анализираме, достатъчно е само да се спомене, че често двамцата били забелязвани да се шмугват ту в неговите покои, ту в нейната хотелска стая.
Свидетели разказват, че младичката хубавица така била влязла под кожата на Ицето, че той бил оставил футболните страсти на заден план, за да може да се наслади на стегнатото й дупе и незнайно къде свършващите й крака. Вероника от своя страна подмамвала българската легенда с безкрайни умилквания и признания, че от дълги години била фенка на мощната му левачка и с нетърпение очаквала сама да се увери колко точно сила Стоичков крие под екипа.

Е, явно не й е отнело много време да умува от къде Ицо черпи мощ. Първоначалните им срещи за по кафенце набързо преминали в доста по-задълбочени, продължителни и уморителни соарета. Като тийнейджъри на първа среща Камата и Вероника се дразнели и закачали, дори и на бас се хванали дали любимата на Ицо Аржентина или Уругвай ще стигне по-напред в класирането.

Е, явно Вероника добре го е разконцентрирала, оказвайки се по-голям футболен разбирач от Модерния ляв.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи