Изритаха Златка Райкова





плеймейтката Златка Райкова

Бизнесменът Павел би шута на плеймейтката Златка Райкова.
Тази мълва от скоро се носи из светските среди.

Блондинката обаче се надявала мъжагата да размисли и да се върне при нея и затова не допускала да се разчуе новината, че са й били шута.

Госпожицата до скоро правеше всичко възможно всеки ден да я има по медиите и да е в нечия уста. Но изведнъж нещо се случи и тя се покри доста мистериозно. Сподели, че щяла да става кротка домакиня и любима жена. Това бил новият й път…


Бившият й приятел Павел категорично и показал, че не иска да вижда нейни голи снимки в публичното пространство. Блондинката приела доста спокойно този факт като обещала, че нищо подобно няма да се случва вече. Да, ама не! Преди няколко дни, точно такива снимки се изтипосаха на корицата на еротично мъжко списание. Това надали се е харесало на горкия Павел. Изнервен до безобразие от наглостта на плеймейтката, която той наричал своя приятелка, прекратил отношенията си с нея.


Въпросната Златка била засечена в Слънчев бряг, където обстойно преглеждала за дебели портфейли, с които да започне нова връзка. Забелязали са я през уикенда с абсолютно нов и непознат мъж.

Напук на всичко видяно от очевидци, русокоската отсича яростно: „Не знам кой болен мозък си измисля глупости по мой адрес. Не искам повече да коментирам простотии. Не съм се разделила с гаджето си!“

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи