Мария била прекалено кичозна





Мария се превърна в основната атракция по време на лятното турне.

Мария се превърна в основната атракция по време на лятното турне. Певицата, про­чула се със стилните си дре хи, откакто успя да се ожени за богаташа Митко, този път шашна всички, като се поя ви натруфена и изключител но кичозна, четем по страниците на в.“Галерия“.
Миньончето със силиконови джуки се разхождаше демонстративно и с огромно самочувствие сред колегите си. Въпреки това обаче те не спираха да й се присмиват, че се е облякла за пет лева, сякаш е напазарувала набър зо от димитровградския пазар като едно време, когато беше редовен посетител там.

Мария се беше накиприла с къси дънкови панталонки и бяла блуза с щампа, като, естествено, акцентът падаше върху устните, обилно полети с брокат и всевъзможни чер вила за обем.

Първоначалното намерение на Мария да носи скъпата си рокля, закупена от Милано за турнето, пропадна, защото ре шила, че ще се доближава прекалено много до минало годишния си стайлинг.

Издънката й обаче беше толкова голяма, че дори ре жисьорът Люси я попитал пре ди първия концерт дали няма да се облича вече, тъй като редът й наближавал.

Заради негативните комен тари по свой адрес Мария се убедила, че трябва да смени тоалета, но все още не може да избере с какво да се накипри.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи