ДесиСлава поискала 100 бона, за да се снима за мъжко списание




ДесиСлава поискала 100 бона, за да се снима за мъжко списание

Странно нещо са това българските звезди. ДесиСлава първо оценява голите си цици на 100 хилядарки, а след това сама си ги снима и разпространява!

Така се оказа, че стоят нещата, след като Георги Неделчев – един от най-вещите в занаята с еротичните списания у нас, разказа пред blitz.bg коя известна красавица при какви условия търгува голата си плът.
Най-отгоре в класацията си за лакомници той поставя исканите от ДесиСлава 100 бона, но добавя още, че тя и Десито е знаела, че такава сума няма да я огрее.
Пепа Секса
Сигурно Пепа още се кахъри
Камелия, една друга перхидролка в попфолка, далеч не била толкова лакома и застанала пред фотообектива както майка я е родила за много по-малко пари. Тази „саможертва” обаче се оказала много по-доходосна за нея, отколкото самата сесия. След първото появяване на Камито в „Плейбой” кариерата й се изстреляла право нагоре.
Друга вече позамираща чалга звезда Пепа Секса постъпила по противоположен начин. Пазарила се, пазарила се да припечели, колкото се може, повече, и накрая меракът да краси страниците на списанието пропаднал. То тя самата се отказала да се разголва за „без пари” според собствената й преценка, въпреки че след това горчиво съжалявала.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи