Проучване предостави интересни данни за интимния живот на двата пола
Проучване предостави интересни данни за интимния живот на двата пола
Един от най-големите сайтове в САЩ за запознанства The OkCupid предостави интересни данни за интимния живот и това как представителите на двата пола реагират в определени ситуации. Ето част от тях:

1. 85% от жените, които редовно консумират месо, не получават наслаждение, когато правят френска любов на партньора си.

2. На вегетарианците им харесва повече да глезят партньора или партньорката си с орален секс отколкото на месоядните жени и мъже. При това жените, които получават удоволствие от минета, са два пъти повече от месоядните, прибягващи до този вид секс.

3. Най-големият процент от лицата, които се смятан за гениални, са сред бисексуалитe.

4. 70% от жените, които си падат по бирата, са готови да преспят с някого още на първата среща. Докато сред дамите, които не са очаровани от пенливата напитка, такива са 40 процента. При мъжете бираджии готови за секс на първата среща са 85 на сто.

5. Сред 30-годишните притежателки на смартфони най-много сексуални партньори имат дамите с iPhone (среднно 12,1%). Следват притежателките на BlackBerry (8,8%) и Android (6,1%).

6. Сред жените, които се смятат за хетеросексуалки, 35% са имали сексуални контакти с други представителки на своя пол и 80% от тях са получавали удоволствие. 27% не са имали такива контакти, но не биха имали нищо против да пробват. Други 38% не са имали подобни контакти и не искат да пробват.

7. Сред хетеросексуалните мъже еднополови сексуални контакти са имали 16 процента и на почти половина от тях това им се е харесало.

8. Сред представителите на различните религии, които твърдят, че никога не са мастурбирали, най-много в процентно отношение са представителите на юдаизма, следвани от индуизма, исляма, будизма и чак тогава на християнството. Между другото, процентът на немастурбиращите християни от двата пола е приблизително равен на процента на немастурбиращите атеисти от двата пола.

9. Любопитна тенденция се наблюдава сред студентите от двата пола: колкото по-скъпо им е обучението, толкова по-често правят секс.

10. При мъжете стремежът към грубия секс се увеличава с възрастта, докато при жените е обратно - намалява. При мъжете пикът на стремежа към такъв секс е 58 години, а при жените 19-20 г.

БГНЕС

0 коментара:

Публикуване на коментар

Следене по имейл

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи