Концертът на Мария Илиева с много гости и финалисти от X Factor




Концертът на Мария Илиева с много гости и финалисти от X Factor
Мария Илиева
По-малко от минута отдели Мария Илиева на вселенския хит „Видимо доволни” на концерта си в Sofia Event Center завчера.

Парчето, чийто текст разбуни духовете на СЕМ и нажежи ушите на родителите до червено през лятото, се вмъкна срамежливо в микс от други песни на звездата, сред които „Условие N1” със Зафая.


Частта на Криско бе тотално орязана и присъстващите раздвижиха ханш само на припева, изпълняван от Мария. Поп дивата заби ток на сцената малко преди 21 ч и в следващите два часа загатна класа на артист от световна величина.

Да разгърне максимално потенциала си й пречеха две неща – залата, която е по-подходяща за скрининги, семинари и кулинарни състезания, но не и за музикални събития. Въпреки 360-градусовата мултимедия атмосферата си остава схлупена и стерилна.

Другият скрит саботьор на вечерта бяха токовете, които наистина придаваха убийствен силует на певицата, но покрай това кастрираха динамиката й на сцената. Ако превърне танците от фон в център, Мария със сигурност ще привлече голяма част от феновете на Джей Ло у нас на своя страна.

Освен перфектното живо пеене големият бонус на вечерта бяха прекроените аранжименти на хитове, като „Лунен сън”, „Нищо”, „Минало” и „Стерео стая”, които варираха от соул и фънк до дръм енд бейс, живителен джаз и дори дъб степ. Графа долетя директно от Дубай за „Чуваш ли ме” и „Крадена любов”, а с добрия си приятел Любо Киров Мария се върна към старта на кариерата си с Alright.

Възклицания на възторг сред присъстващите изтръгна Васил Найденов, с когото Илиева изпълни „Болката отляво”. По незнайни причини нито един от дуетните й партньори не й подари цветя, но джентълменският жест бе компенсиран от цял випуск финалисти в X Factor, които я затрупаха с лалета. Илиева се раздели с феновете си с два биса, единият от които - „Обещай ми любов”, бе реверанс към Силвия Кацарова.



Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи