Николета изневерява на Валери Божинов, той й взема Никол




Николета изневерява на Валери Божинов, той й взема Никол
Николета Лозанова и Валери Божинов
Николета Лозанова и Валери Божинов са окончателно разделени, гръмна вчера „Уикенд". Светска двойка №1 на България не дели една спалня от близо месец, откакто футболистът хванал не в една, а в цели три изневери сексапилната си съпруга. Най-популярната двойка у нас подготвя документи за развод, а клетвите им във взаимна вечна любов до дълбоки старини бързо избледняха като мираж в пустиня.

Разлъката между водещата на „Папараци" и Валери започнала в края на миналата година, когато ритнитопковецът реши да напусне родния ФК „Левски" и да се влее в редиците на втородивизионния италиански „Тернана". Именно тогава брюнетката се заинатила като магаре на мост, че иска да продължава кариерата си у нас, вместо да домакинства и бездейства на Ботуша, докато мъжът й мята топки по зеления терен.

Очевидно обаче не само работата е била причина Лозанова да си остане у нас, а и любовните афери, в които тя се е забъркала във времето. Според детективска агенция, специално наета от Божинов, любимата му е скачала в цели три скута - на турски предприемач, старозагорски търговец на зърно и, - невероятно, но факт! - отново е била и в прегръдките на жениха си преди Валери - Николай Михайлов.

Категоричните доказателства в снимков материал, предоставени на футболиста от наетите от него детективи, както и неспирната мълва в светска София, че Николета слага рога на мъжа си, накарали спортиста категорично да вземе решението за развод с една от най-желаните родни жени. „Как можа да постъпиш така? С какво заслужих това отношение?", през сълзи запитал огорченият Валери.

По време на бракоразводното дело Божинов ще настоява за родителски права над дъщеричката им Никол, пише Всеки ден.

Освен това той е решен да изгони от къщата си в Бояна невярната Лозанова, като не смятал да й помага финансово по какъвто и да е начин. Имал ангажимент само към дъщеря си - за нея щял да дава по 3000 лева на месец.

Не е тайна, че макар да парадира с петзвезден начин на живот, Николета винаги е разчитала на чужди средства, за да поддържа висок стандарт. Плеймейтката изкарва прилични финанси като модел и водещ на „Папараци". Според източници от Би Ти Ви възнаграждението й там е 10 000 лева. Въпреки потоците пари тя нямала и една стотинка заделена настрана, заради широките си пръсти да харчи по бутици и разкрасителни процедури.

Светкавично разнеслата се новина за раздялата на Ни Ло и Валери стигна до ушите и на душманите й. Вечната врагиня - Алисия, от която Лозанова открадна Божинов, не показвала радост от крушението в живота на плеймейтката, но не пропуснала да отбележи, че когато човек гради щастие на гърба на чуждото нещастие, то рано или късно го застига възмездие. Думите на певицата са по повод радостта, която Николета никога не е прикривала за лошите събития в живота на Ася.

Цял ден вчера Николета не отговаряше на позвъняванията на журналисти. Според хора от обкръжението й тв водещата била буквално съсипана, че тайната й е излязла наяве. Вчера Николета, която по принцип винаги реагира на публикациите за нея в медиите, не написа нито ред на официалната си страница във фейсбук. Направи ни впечатление, че не е публикувала отдавна свои общи снимки с Валери. Стана ясно и че не е получила подарък нито за Свети Валентин, нито за 8 март. Повече от ясно е, че слухът е верен.

Коментар отказа и Валери Божинов, който по правило никога не обсъжда пред медиите личния си живот./Lifestyle.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи