Славин Славчев търси по-добра реализация, наема адвокат?
Славин Славчев, тазгодишният победител в музикалния формат „Х фактор”
Славин Славчев, тазгодишният победител в музикалния формат „Х фактор”е наел адвокат, който да го спаси от пипалата на компанията на Саня Армутлиева „Вирджиния рекърдс“? Поне това се твърди в музикалните среди от известно време насам.След еуфорията от спечеления приз за певеца е настъпило отрезвяване и той се чувствал на светлинни години от очакванията си за богатство и слава. Неговите надежди били попарени от неизгодният договор, който се предлага на победителите в шоуто като награда. Музикалната компания се задължавала да направи няколко хита за победителя, с които той да завладее публиката и това да му осигури добре платени участия, високи хонорари и популярност.

Истината, обаче се оказала друга. Песните, които му подготвяли звучали лошо и напомняли на парчета от италианската естрада от 90-те години. Славин очаквал да работи упорито , ден и нощ след края на шоуто, за да гради кариерата си, но от „Вирджиния рекърдс“ увъртали и отлагали. Не бил доволен и от пиар кампанията, която му правели и се чувствал прецакан.

Всичко това отчаяло Славчев и той е решил да се разведе с компанията-майка, като опита да се реализира сам на музикалната сцена, научиха от hotarena.net. Наетият адвокат разбил надеждите му, като обяснил, че според подписания договор се е превърнал в роб на Станислава Армутлиева за цели четири години.

Не отдавна Армутлиева бе оприличена на октопод, омотал в пипалата си целия музикален бизнес у нас. В пряк телевизионен спор срещу нея изригна певицата Рут Колева. Коментарите са унищожителни. Според хора от музикалната гилдия договорите на компанията са заробващи и унизителни. Никой спечелил, няма издаден албум, няма организиран сериозен концерт, небрежно и непрофесионално отношение към работата на артистите. Никъде другаде по света, не се налага изпълнителите да си плащат, за да работят.

Въпреки опитите на партньорите на къдрокосата Саня да обяснят неизгодните договори, че така е навсякъде по света, факт е, че никъде продуцентите не си позволяват да отрежат на изпълнителите всяка възможност за работа в рамките на договора си с тях, както и за нормален живот.Източник kliuki.net

0 коментара:

Публикуване на коментар

Следене по имейл

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи