Не съм... Не си... Класация на мъжките лъжи за измъкване




Класация на мъжките лъжи за измъкване
Повечето мъже си мислят, че жените са крехки същества, които трудно ще понесат истината. Затова те често си служат със следните невинни лъжи:


Не си дебела


Ако те обича, вероятно няма да иска да те обиди с изказвания за килограмите ти, особено ако знае, че това ти е болна тема. Килограмите измъчват и мъжете, и жените, но никой не обича някой да му казват, че е дебел. Тъй като вкъщи си имаш огледала, а вероятно и кантар, не е нужно никой да ти изтъква колко точно тежиш. Това знаеш най-добре самата ти. Така че следващия път, преди да тръгнеш да разпитваш по този въпрос, стисни зъби и не го измъчвай с реторични въпроси. Ако килограмите ти са изключително мъчителен за теб проблем, започни диета или тръгни на фитнес, а ако се чувстваш добре и не смяташ, че трябва да отслабваш, не е нужно да се обременяваш с чужди мнения.

Готвиш отлично

Ако с големи мъки успяваш да стъкмиш масата, и то с полуготови ястия, не го карай да те лъже, разпитвайки го харесва ли му приготвената от теб вечеря, след като и самата ти знаеш колко е лоша. Тъй като не искаш да го гледаш как се насилва да преглътне хапка от загорялата манджа, по-добре изхвърли сготвеното от теб и поръчай пица или друга храна, която и двамата обичате. Ако искаш да се научиш да готвиш и да станеш много добра в това, се зареди с рецепти и започни да готвиш по-често, като при това се опитай да се наслаждаваш – и опитвай манджата, която готвиш.

Не съм получил SMS-а ти

Естествено, че го е получил, но е бил с най-добрия си приятел и не е искал някой да им пречи. Мъжът смята, че ще полудеем и ще започнем да си режем вените с тъп нож, ако ни признае, че се кефи на моментите, когато не е с нас. Затова често обвинява мобилния оператор или „лошия“ телефон, заради които не е могъл да се свърже с теб през последните три часа.

Трябва да работя до късно

Вместо да ти признае, че иска време за себе си, той смята, че тази лъжа ще е по-подходяща за „чувствителните“ ти уши. Освен това няма да трябва да ти обяснява защо иска да бъде сам или иска да гледа мача с приятели.

Не си виновна ти, аз съм виновен

Това се случва най-често при раздяла. Нито един мъж не иска да изглежда като тотален кретен и ще ти каже тези думи, за да не обиди чувствата ти. Ако чуеш от него: „Заслужаваш някой по-добър“ или „Прекалено добра си за мен“, той всъщност ти казва, че си психарка, от която трябва да се бяга. Трябва да признаеш, че ти се дава възможност да сложиш край на връзката с достойнство – приеми това и продължи напред.

Не гледам видео

Както никога не сме виждали вили и самодиви, така и не познаваме мъже, които да не гледат нецензурирано видео. Но те не обичат да говорят за тези неща с нас, тъй като смятат, че ще ни създават комплекси и само заради това да се почувстваме, че не сме им достатъчни. Те със сигурност не бива да изговарят тази лъжа, защото нито една жена не е вчерашна. А и всяка една съзнава, че от филмите за възрастни могат да се научат полезни неща.

Не съм я зяпал!

Смешна е ситуацията, когато мъжете твърдят, че не са зяпали някои части от тялото на друга жена, а ние сме осъзнавали дори преди самите тях, че очите ще им изхвръкнат от привлекателна жена, идваща насреща. Безсмислено е да ни уверяват, че това не е вярно. Те може би и не разбират, че правят това, което правят, докато не погледнат израза на лицето ни. А иначе е ясно, че мъжете са визуални същества и погледът им ще се спре върху красива жена.

Сексът с тебе е най-добрият, който съм правил досега

Всички жени искат да вярват, че нито една друга не е успяла да го разпали толкова силно. Но има вероятност онази, с която той се е запознал в бара и с която е правил секс за една нощ, да е извадила повече скрити козове от ръкава си, отколкото ти можеш дори да си представиш. Но той не обича нея, а теб и с подобни лъжи иска само да те защити, пише Index.hr.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи