Слави Трифонов ще става баща




Слави Трифонов ще става баща
Поредната светска клюка, че танцьорката Мартина била бременна от Слави Трифонов, разтърси средите на шоу бизнеса преди часове.




Причина за тези приказки са отсъствието й от сцената в продължение на повече от месец, които хроникьорите си обясняват само с евентуална бременност. Информацията не е потвърдена от официални източници, но според хора от екипа на Дългия, наистина може да има нещо вярно в тези приказки.

Те припомнят, че Слави не е един път е споделял, дори и публично, че Мартина Огнянова е доста по – различна от досегашните му любовници и това го карало да държи много на нея. Двамата са заедно вече от няколко години, въпреки че шоуменът пази ледено мълчание по отношение на връзките си. Негови приятели го подпитали дали е вярно, че ще става родител, но той тактично избегнал въпроса, пише skandalno.net.

Близки до Слави Трифонов разкриват, че той неведнъж е помагал на деца, страдащи от различни заболявания. Доста от тях е канил и в своето предаване, което само по себе си е повече от достатъчно, за да им бъде осигурена помощ. Според негови близки приятели, той дори правел тайни дарения в полза на страдащи от болести деца, които обаче държал да запази в най – голяма тайна.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи