Мариана Маринова e single




Мариана Маринова e single
Мисис България 2007 Мариана Маринова е прекратила връзката си с гаджето си Руслан. Блондинката вече е свободна жена и побърза да смени статуса си във Facebook от married на single.



Миската изкара тригодишен любовен роман с Руслан, когото срещнала в сайт за запознанства. Заради него красавицата даже се разведе.

„Животът е много кратък, за да влагам толкова много енергия в тази връзка. А и заради Руслан съм правила доста компромиси,” разкри пред „Монитор” основната причина за раздялата силиконовата сексбомба.

Мариана Маринова е дългогодишен организатор на редица конкурси за красота като “Мис Силикон” и Lady Bulgaria.

“В момента съм сама и това ми харесва.Наблягам на работата и подготовката за предстоящите конкурси. В средата на лятото планираме първото издание на международен конкурс “Мис Силикон”, който да събере в България около 20 момичета от целия свят. Засега имаме потвърждение от цяла Европа, както и от Бразилия и Венецуела. Остава само да съберем необходимите средства”, сподели плановете си блондито.

Мариана Маринова шашна преди време светските среди с признанието, че е наляла 3 кила биополимер в задните си части.

“За да се постигне ефектът ''бразилско дупе'', ми инжектираха три литра биополимер. Във Венецуела правят пластични операции дори на най-бедните момичета. Там жените си правят липосукция и на прасците”, разкри Мариана. Освен това миската носи близо 700 кубика силикон в пазвата си.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи