Вики: Попфолкът заслужава място под слънцето
Вики и групата й „Мастило” зарадваха феновете си с нов албум - „В ръцете ти е най-добре”.

Вики и групата й „Мастило” зарадваха феновете си с нов албум - „В ръцете ти е най-добре”.

В момента секси певицата е свободна напук на клюките, които се пускат по неин адрес. Тя се замисля дали да свие семейно гнездо, или да се отдаде на кариерата.Пред „Монитор” изпълнителката разкри своите бъдещи творчески и не толкова творчески планове.

- Вики, защо решихте да направите нов албум с Десо?
- Защото искахме да съберем най-хубавите ни песни в един албум. Ние вече почти 16 години сме заедно с Десо. Засега имаме издадени три албума. Малко е нескромно да имаме три албума и да издаваме "The Best", но всъщност в тези три албума има много песни, които хората харесват. Имахме и доста неиздавани парчета.

- Сами ли си правите музиката?
- Да. Аз съм автор на почти всички текстове.

- Как се справяте с конкуренцията на Интернет?
- Да, сега времето е такова, че хората не си купуват много дискове. Всеки си сваля музика от Интернет. Аз реших, че може да си направим този подарък, защото ние сме група, която има дълга история, авторитет и сме доказали, че можем да правим нещо качествено.

- Имате ли любимо парче?
- Песента „Любовта”. Тя ми е най-любима. Графа много ни помогна да я запишем.- Какво е за вас любовта?
- Много клиширан, но много сложен въпрос. Любовта е търпение, компромиси, вълнение, чувства, събрани в едно цяло.

- Какъв е идеалният мъж за вас?
- Няма идеален мъж, както и идеална жена не съществува. Най-вероятно идеалният мъж за мен ще бъде този, който успее да направи компромиса да живее с мен и да изтърпи тежкия ми характер. И да ме приема такава, каквато съм. За мен е важно един мъж да бъде адаптивен, да знае как да накара една ситуация да заработи за него и да му донесе нещо. Било то финансово, било то като авторитет. Колкото повече е активен и динамичен, толкова повече е интересен един мъж.

- Свързват ви с Коко Динев.
- Никога не съм го срещала и не съм му любовница. България е абсурдна държава и не се учудвам, че ме свързват с него.

- Защо криете личния си живот от медиите?
- Защото това е зона, в която само аз се разполагам и диктувам правилата. Ще ви кажа само, че съм сама в момента.

- Казахте, че човекът до вас трябва да може да ви изтърпи. Имате ли вредни навици?
- Да. Имам много вредни навици. Много съм отдадена на работата си и правя много компромиси с личния си живот. Това е един от най-вредните ми навици. Предполагам, че като имам стабилно семейство, ще се отдам изцяло на него. Не мога да се разделя на две - или трябва да съм отдадена на работата, или на семейството.

- А кога мислите да свиете семейно гнездо?
- Като всяка жена и аз си мисля за семейство. Надявам се някой ден да ми се случи. Аз съм доста консервативна и ако срещна човека, с когото смятам, че е добре да създам семейство, бих се бракувала.

- Какви са отношенията ви с Десо? Спрягаха ви за гаджета.
- С Десо сме много добри приятели и колеги. Той е човекът за мен, на когото бих се обадила в тежка ситуация.

- Какво мислите за участието на Софи Маринова и Десислава на „Евровизия”? Много ваши колеги от попа не одобряват инвазията на чалгата.
- Ами и двете са много талантливи певици. Смятам, че попфолкът е музика, която заслужава място под слънцето. Има интерес на феновете към този стил. Коя съм аз да казвам, че не е хубава. Всеки има право да опита и да каже - ето това съм аз.

- Бихте ли станали попфолк певица?
- Не. Имала съм предложения да стана чалга певица. Това не е моят жанр. Аз не мога да музицирам в този стил. Не мога да мисля в този стил.

- Вече сте на сцената повече от 16 години. Кой е най-трудният ви момент?
- Имаше един период, в който бяхме останали без издател. Но когато се запознахме с Мелик Пашаев, той много ни помогна. Оттогава нещата ни тръгнаха нагоре.

- А в личен план коя е най-голямата трудност, която сте преодолели?
- Всеки има трудни моменти. Загубата на близки хора винаги е била най-трудна за мен.

- Падате си по екстремните спортове. Кое е най-лудото ви преживяване?
- Гледах по телевизията, че има хора, които скачат от самолет с парашут. Мисля това лято да го пробвам. Иначе релаксирам с разходки с кучето, гледам си цветята вкъщи, обичам и да чета книги. Нещата, на които се радва един млад човек.Вики и групата й „Мастило”
*Снимка: Harper's Bazaar

Търси партньорка за кучето си

Вики се е заела да намери партньорка за кучето си Пако. Мъникът е порода чихуахуа. „Той си пада по по-големи мацки. Влюбен е в една каракачанка, която много си харесва. Направо полудява, защото осъзнава колко е малък пред нея”, смее се дипломираната юристка.

Тя разказа интересна подробност за предназначението на породата чихуахуа. Според нея тя е селектирана за лов на плъхове:

"Тези кучета се раждат с инстинкт за това. Моят Пако не е изключение, макар да е опитомен. Вместо да гони мишоци обаче, предпочита да се занимава с кецовете ми."

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Следене по имейл

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи