Ирина отказа да бъде Сарачинова




Ирина отказа да бъде Сарачинова
Телевизионната водеща се представи с моминското си име и столични клюкари заподозряха, че смяната на фамилията ѝ е стъпка към задаваща се с сватба с Иван.




Отскоро в предаването ''Станция Нова'' името на Ирина е се изписва с фамилията Тенчева, вместо с тази на бившия ѝ съпруг Георги - Сарачинова. Дълго след като се разбра, че блондинката се развежда заради аферата с продуцента си Иван Христов, тя продължаваше да се представя с името на предишния си мъж.

Какво обаче е накарало водещата да смени името си точно сега? Запознати твърдят, че ''най-добрата майка'' се гласяла да мине под венчилото с новия си любим и да вземе неговата фамилия. Именно заради това тя бързала да приключи всякакви взаимоотношения с предишния си мъж и да се почувства свободна от старите ангажименти. Засега обаче тази информация не е потвърдена.

Единствената реална причина, която е провокирала Ирина най-сетне да върне собственото си фамилно име, е фактът, че от месеци насам живее с продуцента на предаването, в което работи, и не би било коректно да се представя като Сарачинова.

Близки до бившия мъж на водещата дори издават, че той настоявал за промяната, тъй като не искал блондинката да бъде свързвана с името му по какъвто и да било начин, пише сп.Блясък.

Източник hotnews.bg

1 коментар:

  1. ЧУДО ГОЛЯМО,ЧЕ ЖИВЕЕ С ИВАН...ДА СПРЕ ДА СЕ ПРАВИ НА МОРАЛИСТКА,ЧЕ НЕ И ОТИВА

    ОтговорИзтриване

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи