Димана не прилича на себе си без грим




Димана не прилича на себе си без грим
„Защо им трябва да се гримират толкова много и да стават като клоуни. Без грим са далеч по-естествени и красиви”, коментират интернет потребители




„Ужас!!! Това Димана ли е?!”, питаха се ужасени фенове при вида на фолк дивата без грим. Певицата се появи негримирана на публично място и шашна почитателите си. Те са потресени от огромната разлика, когато Димана е махнала макиажа, а някои дори са прекалено крайни: „Трябва да й забранят със закон да се показва по улиците”, коментират зевзеци.
Снимки на негримираната Димана разпространи bliasak.bg. Всъщност изпълнителката на „Да го направим” далеч не изглежда толкова зле. Шокиращото в случая е, че с тунинга по лицето певицата има съвсем различен вид – тя става неузнаваема.
„Защо им трябва да се гримират толкова много и да стават като клоуни. Без грим са далеч по-естествени и красиви”, коментират интернет потребители.
Разбира се, има някой звезди, които без макиажа са направо плашещи. Така например Лили Иванова си бе позволила да се покаже на обществено място без грим. „Вечната и святата” веднага бе щракната от папараци, а снимката – разпространена в нета. Логично, Лили не изглеждаше така, както по клиповете си.
За сметка на това пък, една Преслава без грим направо гали окото. Тя е секси и почти няма разлика дали ще е с макиаж или без.

Източник kliuki.bg

1 коментар:

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи