Багата менкал Златките като носни кърпички




Багата менкал Златките като носни кърпички


Заради изневяра с русата Златка, Черната била шута на Багата





Черната Златка и Багата сложиха край на връзката си това лято. Спортистът признал за предишна изневяра със Златка Райкова и това била причината нейната адашка да сложи край на отношенията си с него. Двамата се разбрали обаче да не вдигат излишен шум около раздялата, за да не подхранват с информация жълтите медии.
Черната Златка не преживяла тежко разлъката. В началото на есента тя отново твърди, че е влюбена – този път в мистериозен мъж, чиято личност не разкрива.
Преди време Черната Златка беше намекнала, че с Благой Иванов-Багата имат намерение да се женят. Работата обаче се разсъхна по подобие сватбата на Емануела, която беше насрочена за тези дни, но също удари на камък.

Багата с Русата Златка

Багата с Русата Златка

Нямаме данни дали самбистът си е намерил нова приятелка, но с мачовска визия като неговата това едва ли ще е трудно. От негови приятели разбрахме, че засега се е отдал единствено на спорта и желае да покори нови висини в самбото. А Златка пък очаква нови предизвикателства в моделството. Нейната руса адашка пък е напът да затвори сватбената си агенция, защото бизнесът не върви. Тя се надяваше сватбата на Емануела да направи реклама на агенцията й, но както вече стана дума, такъв брак така и не беше сключен.

kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи