Мария Илиева харесва мъже с красив ум




Мария Илиева харесва мъже с красив ум
Има родни знаменитости, които си умират нонстоп да говорят за влюбванията си, за разлъките, за марката гащи, които носят, за хората, които им сяда на масата.


Има и такива, които пък всячески избягват да занимават народа с личното си пространство въпреки любопитството на феновете. Наскоро се появи класация, в която Мария Илиева беше посочена за най-недостъпната спрямо любовния си живот звезда в татковината ни.

Талантливата брюнетка в почти всяко интервю твърди, че не обича да занимава хората със себе си, защото това е частица от нейното време, която пази ревностно. Но пък обещава, че когато срещне Него, ще разкаже на целия свят.

Великотърновката усеща емоционални трепети за пръв път в училище, когато млад левент на име Петър кара сърцето й да прескача по няколко ритъма в минута. Заради него Мария решава да учи в математическа гимназия, вместо в музикална, както всички около нея очаквали. За съжаление до първа целувка не се стига, защото някаква си там Албена от другия клас й го отмъква под носа. „Той остава много специален в сърцето ми.

Петър отдавна живее в Канада, но се чуваме понякога". В гимназията обаче успява да се сдобие със споделена любов, подарена й от Боби, с когото до ден днешен са много близки приятели. Именно той е докоснал устните на гласовитата изпълнителка за първи път.

Талантливата болярка на няколко пъти пуска стрелите на Купидон в себе си, пише в. "24 часа".

Неведнъж е твърдяла, че мъжете, които могат да я възторгнат емоционално, трябва да имат красив ум, а материалното, което те могат да й предложат, е последното нещо, което ще я съблазни. Явно не само интелектът я вдъхновява, но и талантът на нейните избраници.

Ще се опитаме да ви преведем през любовния лабиринт на може би най-известната ни млада певица, без да претендираме за точна хронология и най-вече за пълна изчерпателност. Както казахме, Мария не говори с медиите за своите партньори и всички връзки, за които ще ви разкажем, сме научили от разказите на очевидци, преразказвачи и близки в нейното обкръжение.

kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи