Емилия изневерила на Динев на яхта с любимия на Мария




Кокетната блондинка, която отскоро е с оранжева коса, и милионерският син Християн Гещуров си направили романтичен круиз с яхта, на която се отдали на бурна любов

Емилия изневерила на Динев на яхта с любимия на Мария

Неизвестна досега любовна драма разкриха пред „Всеки ден" запознати. Емилия кръшкала на любимия си Коко Динев с гаджето на Мара Отварачката. Кокетната блондинка, която отскоро е с оранжева коса, и милионерският син Християн Гещуров си направили романтичен круиз с яхта, на която се отдали на бурна любов.


Историята на Емилия и Коко Динев разказаха пред „Всеки ден" хора от персонала на яхтата. Те били втрещени, когато видели на борда да стъпва Емилия с черни очила, а до нея да се суети Християн Гущеров. По онова време той все още нямал и представа, че ще става гадже на миньончето Мария. Емилия обаче вече имала сериозна връзка и син от Коко Динев и тръбяла наляво и надясно колко много се обичат двамата.

„Не стига че разведе Анелия с мъжа й, ами после тръгна да му кръшка", възмущават се моряците от яхтата. Те дълго време крили тайната на двамата прелюбодейци, но накрая решили да я разкрият, за да стане ясно колко вярна съпруга и всеотдайна майка е Емилия. „Тогава детето й беше съвсем малко, а тя го заряза, за да кръшка на мъжа си", коментират още свидетелите на нейната забежка.

Близки до певицата обаче твърдят, че тя не е изневерила на мъжа си без причина. Както е известно, Коко Динев има слаб ангел и рядко може да устои на хубава жена. Официалната му половинка го хванала, че й слага рога с нейна колежка, чието име и до днес не е разкрито. По същото време Гущеров вече си бил навил на пръста, че иска да си хване гадже фолк певица, и си търсел подходяща.

Емилия бързо го омаяла, колкото да си отмъсти за изневярата на своя любим Коко. След романтичната разходка с яхта и страстта за два дни, на която се отдали двамата, тя се почувствала виновна пред Динев и с подвита опашка се върнала при него. Това сложило край на любовната й авантюра с Гущеров и отворило вратите пред любовта му с Мария.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи