Галена кръшка на Галин!?




Галена кръшка на Галин!?

Вафленият бос Галин наел специален шофьор за Галена, защото нямал доверие на своята половинка – това съобщава в последния си брой в. „Контра“.
А пайнерката, неподозорища намеренията на любимия си мъж, се радва, че има личен шофьор, който управлява грамадния й джип „Ауди Q7”. Доскоро тя сама караше автомобила си и не се оплакваше, но сега Галин й казал, че е по-добре да има някой с нея, когато е на път.
„Опасно е сама да изминаваш толкова много километри. Вальо (новият шофьор -ред. бел.) ще кара колата, докато ти си почиваш“, казал Галин на своето гълъбче и певицата се съгласила.


Но според клюкари интригата е съвсем друга. Той искал драйвърът да следи изкъсо къде ходи изпълнителката и с какви хора поддържа контакт. Галинчо бил сигурен, че красива жена като Галена винаги има обожатели и искал да знае дали жена му се заиграва с тях.

„От толкова време са заедно, тя му роди син, показва му, че го обича, но явно Галин все още й няма доверие и си мисли, че Галена му кръшка“, шушукат клюкари и допълват, че все пак е възможно певицата понякога да разнообразява с чужди мъже.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи