Бонбонова с инсулт!
Сладката плеймейтка и кръшна танцьорка Благовеста Цакова

Сладката плеймейтка и кръшна танцьорка Благовеста Цакова е само на 20 години. Наскоро пред светско списание тя самата разкри, че е получила инсулт. Била е само на 17 години. Ужасната драма станала навръх Коледа. Момичето танцувало, забавлявало се в ямболска дискотека. Обявен бил конкурс по танци, който тя спечелва.

В момента, в който отива за наградата си, тя получава инсулта. Губи говора си и получава пълна парализа на лявата страна на тялото си. Стига до инвалиден стол. Благовеста обаче преборва смъртта. Младостта и волята й се оказват решаващи.

Сега обаче момичето има друг проблем, който не тя, а баща й изкарва на показ, за да защити дъщеря си „от коалицията срещу нея” родителят на Блажка, както той самият я нарича, е разказал за трагедията и за победата над болестта на щерка си в интернет форум. Искал е да даде информация за случая от първа игра и държи да се знае истинското име на дъщеря му – Благовеста Игнатова Цакова. Таткото на момичето уверява, че то си изкарва прехраната с честен труд, със своята дарба. Той умолява всички плеймейтки и други красавици да не се занимават с нея. Признава, че са супер сексапилни и родени за любов, но с „тъпи животински характери”. Пълни са със злоба. Човек може да ослепее от красотата им, но душите им са катранени. Предупреждава, че голямото семейство на Благовеста я гледа като рохко яйце и няма да позволи да го счупят лесно.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи