Андреа: Преслава е човек, на когото можеш да разчиташ
Андреа: Преслава е човек, на когото можеш да разчиташ
Андреа, която зад гърба си има четири самостоятелни албума и редица хитове, между които и дуети с най-популярните попфолк имена у нас, може да се похвали и с няколко успешни международни проекта с изпълнители като Mario Winans, Bob Sinclar и Shaggy, не съжалява, за раздялата си с "Пайнер" и за избора си да бъде самопродуциращ се изпълнител.

Изпълнителката реализира видеоклипа към актуалния си хит "Love is mine" в Холивуд. А за това какъв стил ще бъде следващият й проект – попфолк или нещо по-различно, тя казва пред "Зодиак" на "Труд":


"Всички проекти, които правя, винаги гледам да са различни, което значи, че искам да правя не само попфолк музика. Наравно с нея искам да правя и поп музика с международно звучене. Затова и не спирам да подготвям песни, които да се въртят в повече държави. В момента подготвям две попфолк песни, които ще бъдат готови есента, а за международните проекти не мога да издам сега. Очаквайте!"

За раздялата си „Пайнер“ и дали това е правилното решение за нея, хитовата звезда е категорична: "Да, смятам напълно, че съм доволна от решението, което съм взела. Вече съм дала интервю за всичко свързано с „Пайнер“ и не желая да дискутирам занапред. Чувствам се свободна и щастлива".

През годините Андреа е правила много колаборации с изпълнители от различни компании – Фики, Азис, Джена, Джордан. Не крие, че продължава да поддържа връзка с тях. "Поддържам отлични отношения с всички мои дуетни половинки, включително и с тези, с които имам международни проекти – Otilia, Shaggy, Bob Sinclar и Mario Winans".

С Преслава също са в много добри отношения. "С годините успях да опозная Преслава и разбрах, че тя е човек, на когото можеш да разчиташ. Едно от най-хубавите й качества е, че тя уважава хората около себе си, независимо дали са конкуренция или не. Качество, което липсва на мнозина. Радвам се, че сме приятелки и й пожелавам да бъде все така усмихната, здрава и щастлива" - подчертава тя.

Андреа е един от малкото български изпълнители, които постигат успехи и зад граница. "Бих се радвала да пея навсякъде по света. Важното е там, където пея, песните ми да са познати на аудиторията" - казва певицата.

Определя като най-големи свои хитове „Как да живея без теб, Андреа“ („Пробвай се“), „Полудей“, „Най-добрата“, „Докрай“ и още много други през годините. След няколко дни й предстои грандиозна изява в една от най-големите зали в Европа – „Барклейкард Арена“ в Хамбург.

"За втори път ще пея на това събитие. Подготвям микс на най-добрите си балкански хитове" - издава изпълнителката. Макар да има много награди и отличия, мечтае за нови върхове, които да покори и загатва:"Не е тайна, че си мечтая да направя още по-силни международни проекти".

А за това какво трябва да притежава един певец, за да пробие в чужбина и да има успехи е категорична: "Преди всичко късмет, непрестанна упоритост и все пак качества, които се търсят навън".

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи