Секси учителката Силвия Зубева подготвя сватба с волейболист




Секси учителката Силвия Зубева подготвя сватба с волейболист
Само няколко месеца бяха нужни на волейболния национал Тодор Скримов, за да се сбогува с ергенския живот. Секси учителка Силвия Зубева открадна съня на плейбоя от Перник за нула време.

Скримов се влюбва от пръв поглед в ослепителната брюнетка, по която въздишат безброй мъже. Той изобщо не губи време и след по-малко от година й предлага брак. Красавицата не пропуска изявите на своя любим, дори пътува до Сърбия за турнира от Световната лига преди две седмици.


Тя беше в залата заедно с родителите на волейболиста, които я обожават.

Майката на Скримов работи в същата сфера като бъдещата си снаха. Тя е директор на езиковата гимназия „Симеон Радев“ в Перник, а бащата на волейболния национал е заместник-началник на пожарната в града.

Преди няколко дни Силвия се появи на летището, за да посрещне своя любим, а освен златните й маратонки впечатление направи и златният пръстен на лявата ръка.


До този момент за бъдещите планове на двойката знаят само най-близките приятели на Тодор и Силвия, които упорито пазеха тайната на бъдещото семейство.

Влюбените все още не са решили точно кога ще минат под венчилото, но според информация на „7 дни спорт“ те ще се врекат във вечна вярност до края на годината.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи