Джино заби супер модел от Лас Вегас




Джино Бианкалана заби супер модел от Лас Вегас
Джино Бианкалана заби супер модел от Лас Вегас. От три месеца победителят от "ВИП Брадър" има връзка с полския супер модел Изабела Родес Лапшиш, която живее и работи в столицата на хазарта Лас Вегас.

Полякинята е модел от 14-годишна. От родното си място, провинциален град, се мести в столицата на Полша Варшава, където моментално е забелязана от модните агенти и за няколко месеца грейва от кориците на най-четените списания.


Уникално красивата полякиня стояла неотлъчно до Бианкалана в първите дни след катастрофата с мотор

"Винаги съм мечтаела да живея в Америка. През 2008 г. се омъжих в Лас Вегас за мъжа на мечтите си. След това с него се върнахме за известно време в Полша, но окончателно се преместихме в САЩ през 2010 г. и оттогава живеем във Вегас. Помагам в бизнеса му с недвижими имоти. А самата аз се снимам във фотосесии на "Ферари", "Дукати" и "Адидас", с които работя".

Така описва себе си новата изгора на Бианкалана в кратко превю за онлайн списание за арт еротика, публикувано през ноември миналата година. От тогава насам обаче очевидно семейният статус на Изабела Родес Лапшиш е претърпял промяна и тя се е разделила с американския си съпруг, преди да си падне по Джино.

семейният статус на Изабела Родес Лапшиш е претърпял промяна

Уникално красивата полякиня стояла неотлъчно до Бианкалана в първите дни след катастрофата с мотор, в която оживя на косъм. Изабела зарязала ангажиментите си във Вегас, за да бди над болния брадър. По същото време моделката трябвало да вземе участие в нова рекламна фотосесия за "Дукати", пише "ПИК". По ирония на съдбата новата жена на едва не загиналия с мотора си Джино е не само лице на производителя на мотоциклети, но е и страстна фенка на машините, развиващи високо скорости.


Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи