Маги Желязкова със страхотна фигура
Маги Желязкова сложи в малкия си джоб младите си колежки


Маги Желязкова със страхотна фигура
Маги Желязкова
Маги Желязкова зашемети с фигура на 41 години! Манекенката минава 40-те, но въпреки това може да се похвали със стегнато тяло, на което да завидят голяма част от младите й колежки манекенки. От както се раздели с мъжа си Боби Манекена и намери любовта в лицето на Георги Сидеров, къдрокоската буквално разцъфна и това е видимо не само по огромната усмивка на лицето й.


Сидеров, който е известен манията си по перфектния външен вид и мускулесто тяло очевидно е успял да запали и половинката си по тренировките. И това е видимо и с просто око. Манекенката демонстрира мускулесто тяло, което не е анорексично слабо, за разлика от телата на повечето й колежки.

Новата й половинка й е изготвил специален тренировъчен режим, благодарение на който Желязкова да оформи тялото си, но без да натрупа твърде много мускулна маса, което да я направи да изглежда като културистка. Освен това брюнетката спазва специален хранителен режим, от който е изключила всякакви вредни продукти консерванти и залага основно на био храните, научиха от Hotarena.net.

Заради новата си любов Маги дори е разредила ангажиментите си, за да може да прекарва повече време с него. Двамата са нон стоп заедно и обикалят какви ли не романтични дестинации. Приятелка на манекенката споделя, че действително откакто е с Георги, тя се е променила до неузнаваемост и то в положителен аспект.

Станала е много по-спокойна и й личи, че е щастлива. Докато по време на брака си постоянно търсела какви ангажименти да поеме, само и само да не си стои вкъщи.

Източник kliuki.net

1 коментар:

  1. Много е грозна тая циганка като скелет е сигурно има някакво заболяване

    ОтговорИзтриване

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи