Анджелина Джоли: Отивам си вече, време е




Анджелина Джоли: Отивам си вече, време е
Красивата актриса Анджелина Джоли шокира феновете си по цял свят с последното си изявление, в което твърди, че напуска киното.


''Отивам си вече, време е! Това е неизбежно и колкото и да ми е мъчно, твърде много време и енергия отдадох на кариерата си, за сметка на децата. Аз съм преди всичко майка и искам да бъда такава'', призна през сълзи Джоли като остави милиони души по света с пръст в уста.

Въпреки, че с тези думи срази почитателите си, тя бе категорична, че няма да отстъпи от решението, което е взела. Тя не скри, че животът й коренно ще се промени след венчавката и с Брат Пит, но побърза да допълни, че няма да напусне киното веднага след това.

Все пак, когато децата навлязат в тийнейджърска възраст, тя е решена да се посвети изцяло на тях, без, разбира се, да загърбва хуманитарните си дейности, пишат от slava.bg.

И сега тя усилено се занимава с миротворческа дейност, но скоро няма да може да я съчетава с киното и отглеждането на децата си.

Решението й предизвика бурни реакции сред феновете и по цял свят. Те не искат да се разделят с нея като актриса, макар дотогава да има още няколко години.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи