Забъркаха Екстра Нина в скандал
Зложелатели си направиха жестока гавра с Екстра Нина. Официалният сайт на фолк певицата е хакнат и препраща към сайт с нецензурирано съдържание.

Забъркаха Екстра Нина в скандал
В раздел „Блондинки” пък една от гърлите удивително прилича на Екстра Нина, видя HotArena.net. Анонимен читател изпратил сигнал за гафа до редакцията на колегите от светския сайт.

Проверката установи, че на адрес www.extra-nina.com обаче нейната страница се показва за секунди, след което веднага препраща потребителя към известен сайт. До момента певицата не е реагирала, за да оправи проблема.
В раздел „Блондинки” пък в действителност има видео с русокоса бомба, която прилича на Екстра Нина.
Появиха се и съмнения, че родната певица умишлено е направила препратката към сайта.
Според някои обаче това е поредната гавра на зложелатели. Много други фолк диви са се парили от антифенове, които им хакват сайтовете. По всяка вероятност някой хейтър на чалгата е решил да скрои номер на Екстра Нина.
Припомняме, че Екстра Нина наскоро имаше сериозни проблеми с кредитори, които я издирваха заради непогасен дълг към банката. Не стана ясно дали певицата се е издължила, но нищо чудно ощетените да си отмъщават със сайта на Екстра Нина.Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи