Мария скъса с чалгата!




Мария скъса с чалгата!
Поп – фолк певицата Мария вече окончателно е решила да прекрати своята кариера, издадоха хора от музикалния бизнес и загатнаха, че по този повод между нея и шефа на ''Пайнер'' инж. Митко Димитров преди дни избухнал неприятен скандал.




Според клюките в бранша, Мария била повече от категорична, че вече няма смисъл да си къса гласните струни по разните му там участия, защото е напълно осигурена от годеника си Християн Гущеров. Това обаче съвсем не се понравило на Митко Пайнера и той дори се самопоканил на гости в дома й, за да обсъдят бъдещето на нейната кариера. Като всеки бизнесмен, той не искал да изгуби една от най – продаваните си певици и да я остави да потъне в забвение.

Какво точно са си говорили двамата никой не може да каже, но съгласно слуховете, деловата среща приключила с нещо като минискандал. Мария така и не поискала да изслуша доводите на бившия си началник и упорито продължавала да твърди, че не се интересува повече от музикалната си кариера. Християн Гущеров пък се проявил като истински мъж и заявил, че ако има някакви сметки за уреждане, то той е готов да покрие щетите на продуцентската компания, само и само да ги оставят намира.

Според непотвърдена информация, разговорът свършил доста неприятно и за двете страни, защото в един момент нервите на Мария не издържали и тя учтиво, но твърдо, показала на инж. Димитров къде е изходът на жилището. Останала безчувствена дори и пред обещанията, че със сигурност ще получи награда на предстоящата годишна церемония на ''Пайнер'' и за пореден път казала, че повече не иска да гради кариера.

Дали поп – фолк певицата Мария действително е решила да прекрати музикалната си кариера тепърва ни предстои да видим. Към момента обаче името й все още е в анкетната карта на ''Планета мюзик'' и се състезава наравно с другите видни представителки на лекия жанр в популярните категории за награждаване, пише skandalno.net.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи