И Софи Маринова се изтипоса на плажа




И Софи Маринова се изтипоса на плажа
Софи Маринова е поредната фолк звезда, която се разголи на плажа. След двете изцепки на Камелия, после Черната Златка и – о, ужас – Марта Вачкова, дойде ред и на Софка да покаже какво може.
Гордостта на България пред Евровизия лъсна по голи гърди на плажа.

Както Razkritia.com писа, нова мода сред звездите е да си правят автореклама, като се разсъбличат на плажа. Липсата на участия, сушата през лятото и ограниченото медийно присъствие на родните звезди ги принуждава да стигат до крайности. И докато Камелия неведнъж се е снимала за еротични списания, излизали са нейни голи фотоси от домашно видео, то Софи Маринова досега не се беше разголвала в медиите.

Софи Маринова лъсна по монокини на страниците на днешния брой на „България Днес”, а мистериозният мъж до нея разбуни духовете. Изпълнителката на „Джелем, джелем” е заснета в морски курорт, докато се маже със слънцезащитно олио край басейна на хотела. Според изданието мъжът до ромската перла е известен ромски барон и е новото гадже на Софи.

Маринова пък е застанала точно като за снимка, макар уж да не подозира, че папараци я дебнат зад храстите.

Голите и снимки бързо предизвикаха вълна от коментари в нета и широк медиен отзвук. С една дума – мисията е изпълнена.

Друг е въпросът, че повечето от интернет потребителите злорадстват и критикуват както снимките, така и това, което „виси” от тях. „Ужас! Това е по-зле и от Марта Вачкова на плажа! Тия „звезди” не се научиха да си покриват малко срамотиите, особено когато изглеждат като Софка”, гласи един от най-меките коментари в интернет относно голите снимки на Софи Маринова.

Източник vipzona.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи