Наско и Илиана останаха без служители




Наско и Илиана останаха без служители
Спортните легенди Наско Сираков и Илиана Раева останаха без придворни заради кризата
Финансовият недоимък, налегнал Наско Сираков и Илиана Раева ги е принудил да уволнят половината от домашните си лакеи и придворни – пише „Уикенд”.


Свикналите да живеят в небивал разкош бивши спортисти сериозно редуцирали семейния си бюджет заради ниските си приходи. Вече три години, откакто го разкараха от „Левски”, бившият изпълнителен директор е без постоянни доходи, а човекът, който носи парата в къщата, е треньорката на националния ансамбъл по художествена гимнастика Илиана Раева.

Заплатата на гимнастичката от федерацията обаче е крайно недостатъчна за покриване на хилядите левове разходи, които ежемесечно гълта огромното имение на Сиракови в полите на Витоша. За тузарския имот, обявен за продан срещу умопомрачителната цена от 4,2 милиона евро, до съвсем скоро се грижели десет души на заплати. Така например в кухнята на имението се разголагала не Илиана, а семеен готвач, който само веднъж в седмицата, в неделя, не задоволявал кулинарните претенции на Наско и Илиана.

„На входа на къщата има КПП, в което се въртяха на смени трима охранители. Само един в момента е останал на работа. Доскоро имаше и трима шофьори, а сега е само един” – разкриват близки до фамилията.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи