Лора Караджова и Део пред раздяла




Лора Караджова и Део пред раздяла
Една от най – обичаните светски двойки у нас е на път да остане само част от миналото. От известно време щерката на Данчо Караджов все по – често избира да хойка сама по дискотечки и шумни заведения, където въобще не се държи като влюбена и сериозно обвързана жена, а непрекъснато бройка и свалка най – различни мачовци, като доста често според очевидци усилията на кръшната блондинка се увенчавали с успех.



По всичко личи, че на своенравната и дива Лора Караджова и е писнало от блондина Део и тя само търси с кой да го замести, за да не остане все пак самичка, пише kliuki.bg.

Напук на големите приказки и на Лора, и Део за приказната им любов, двамата почти не могат да бъдат засечени заедно и все по – често се появяват на светски мероприятия по единично, което накара мнозина да се запитат, дали те двамата въобще все още са заедно.

Близки до двойката издават, че Лора Караджова все още не е била официално шута на Део, но май това е само въпрос на време, защото той вече само си стоял вкъщи и очевидно бил угрижен, докато Лорчето никак не се впечатлява от емоционалното състояние на половинката си, а само гледала къде и с кой да излезе, че да пофлиртува на воля като свободна и неангажирана хубавелка.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи