Жасмина Тошкова отнесла шамар за сбогом




Асистентката на Румен Луканов Жасмина Тошкова още не може да се нарече независима жена.


Жасмина Тошкова отнесла шамар за сбогом
Манекенката наскоро се раздели с дългогодишния си приятел - милионера-стъклар Марио Петров, но така и не е свикнала да си прави сметката.


Блондинката се радва на стабилна подкрепа от страна на родителите си, които често й изпращат пари, за да изкара месеца. Освен това семейството успяло да уреди Жасмина със собствен апартамент, в който тя често канела приятелки - разкрива „Уикенд”.

Жасмина Тошкова имала нужда от подкрепата на родителите си след фаталния край на връзката си. Ако се вярва на комшии, на изпроводяк тя била сериозно ступана от приятеля си Марио.

Клюките описват Жасмина със синини по тялото от крошетата на развилнелия се баровец. Дълго време след ступването манекенката ходила с големи тъмни очила посред зима, за да скрие синините по лицето си. Според хора от екипа на „Сделка или не” пък, слуховете за побоя нямали никакво основание. Такива клюки за Жасмина били пускани нарочно от нейни зложелателки.

Преди време манекенката бе напуснала предаването по настояване на Марио Петров, който много я ревнувал. Тя започнала работа в неговата фирма „Стъклен свят”. Не след дълго обаче пак се върнала в „Сделката”, пишат от kliuki.bg.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи