Алисия: Съжалявам, че кръстих сина си на Валери




Певицата не може да си намери място, че Валери-младши ще бъде свързван с неверния Божинов през целия си живот:
Певицата не може да си намери място, че Валери-младши ще бъде свързван с неверния Божинов през целия си живот:




„Съжалявам, че кръстих сина си на Валери. Това име ще му тежи цял живот!“ – такава е горчивата равносметка на Алисия.

Колкото тъжно, толкова и жалко бе обсъждането на интимния живот на бившата двойка. Те направиха всичко възможно, за да може детето им да се срамува някой ден.

Сега Алисия осъзнава, че грешките от миналото й ще бъдат за сметка на сина й. Тя се кахъри, че той няма да има собствен живот и навсякъде ще го мислят за връзкар и натегач заради името на Божинов.

Вероятно Алисия се е замислила затова заради сегашното си гадже Ники Михайлов, който цял живот е в сянката на баща си и чиито успехи на родна почва винаги ще бъдат свързвани с поста и положението на Боби Михайлов.

Ситуацията с Валери-Младши, обаче, е коренно различна. Фолк певицата таи надежда, че детето й ще бъде далеч по-разумно от майка си и баща си, взети заедно:

„Когато порасне, нека сам да избере своя път и да започне на чисто, без да носи тежкия кръст на популярните си родители. Сега, ако мога да върна времето назад, бих му дала друго име, защото осъзнавам, че ще му бъде тежко да носи това“ – кае се Ася пред в. „Галерия“.

Певицата изрази своето недоволство от нахалните папараци, които снимали лицето на детенцето й без разрешение и го изтипосали на корица на списание. Тя е възмутена, че не се спазват законите и няма елементарна етика.

Неотдавна певицата бе обвинена, че сама разпространява ужким папарашки снимки на себе си и Ники Михайлов, за да подразни бившия си.

Оттогава, до сега, новата двойка преживя доста обиди и хули от страна на Николета Лозанова и нейните фенове. След дългата криеница Ники и Алисия дадоха общо интервю, за да покажат, че са сериозни в намеренията си един към друг.

Феновете на фолк изпълнителката с нетърпение чакат двамата да се задомят .

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи