Иван скъсва от секс Ирина и й купува апартамент




Последно се носи слух, че е отсвирил и нея, а Андрей е във възторг от развода и секс аферата на приятеля си

Иван скъсва от секс Ирина и й купува апартамент


Скоростта, с която опосумите разтрогват браковете си, е впечатляваща. Иван, който тръгна по пътя на Андрей, затвърди впечатлението за абсолютен непукизъм, издаващ егоцентризъм, който води до срив в живота на близки, приятели и опоненти.
Иван Христов не само се превърна в разтури колиба, но прелюбодейства открито и без капка свян с любовницата си Ирина Сарачинова, заради която заряза жената, на която наскоро се врече във вярност и която е майка на детето му.


След като скъса от секс русата Ирина на морето, я върна в София, купи й апартамент и я заряза, за да сложи в ред бизнес и бракоразводните си дела. В това време Андрей е на седмото небе, че Вихра излиза от живота на авера му, понеже очилаткото и без друго едва я понасял. Сега Иван ще е свободен като него да си развяват байрака, без да имат ангажименти към досадни и омръзващи им съпруги. Никой не знае дали двамата са наясно какво ще стане с тв кариерата им, при положение, че вече едва ли ще се намери аудитория, която да намери смисъл в гледането на техен продукт, който ще е дело на хора без всякакъв авторитет, които няма какво повече да кажат от телевизионния екран.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи