Ето го бебето на Коцето и Надя!





Ето го бебето на Коцето и Надя!


Фолк певецът Константин позира със съпругата си и малката им дъщеричка Мариана на първата й фотосесия в живота. Тя е едно от звездните бебета на годината, което не само родителите чакаха да се появи, но и феновете на Коцето. Отдавна народът очакваше да види мъничето им и ето, че вече снимките са факт – съкровището на младото семейство е в обятията на родителите си.

В интервю за списание Story те не скриват, че си имат леки търкания помежду си. Марианчето обаче ги изглажда съвсем лесно, като просто заплаче. Тогава мама и татко бързо се събират около нея и забравят за маловажните си проблеми.


21-годишната Надя разкрива за списанието, че изобщо не се страхува да бъде майка. Тя е изключително щастлива от този факт. Споделя още, че е имала усложнения по време на раждането, но благодарение на лекарския екип всичко е минало успешно.

В много отношения иска дъщеричката й Мариана да прилича на баща си Коцето. Фолк певецът е станал за пример, след като се ожени. Спрял е с излизането по купони и дискотеки, освен ако няма участие, а предпочита да си прекарва времето с Надя и бебето, в семейна обстановка. Ето на това му се казва баща! Вижда се и от снимките, където е с двете си принцеси.


Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи